Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με κρητικό ενδιαφέρον  

Αθλητισμός
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με κρητικό ενδιαφέρον  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεπτέμβρης φεύγει… το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έρχεται και αναμένεται πολύ συναρπαστικό! Οι επτά ομάδες που εκπροσωπούν το κρητικό ποδόσφαιρο και βρίσκονται στον 5ο όμιλο μαζί με τις έξι ομάδες του Πειραιά ρίχνονται σήμερα στη μάχη.

Όλοι γνωρίζουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και επίπονο, με δεδομένο ότι υποβιβάζονται έξι ομάδες και θα χρειαστεί δυνατό ξεκίνημα και καλή ψυχολογία από νωρίς. Μάλιστα η 1η αγωνιστική φέρνει και τρία κρητικά ντέρμπι που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ο ΠΟΑ πάει στην Κάντανο για να παίξει με την Παλαιόχωρα, με τον Μανόλη Σκύβαλο να μην έχει στη διάθεσή του τους Παπαδομιχελάκη, Γκούρο και Γιαλυτάκη ενώ με ειδική μάσκα θα αγωνιστεί ο Χατζηανδρέου.

Ο Γιούχτας φιλοξενείται στη Νεάπολη και ο Μηνάς Πίτσος θα παρατάξει κομπλέ στην ομάδα του. Για τους Λασιθιώτες καθήκοντα προπονητή έχει αναλάβει ο Αντώνης Γιαννακάκης μετά την παραίτηση του Πάρη Ροτοκλή πριν λίγες ημέρες. Πολύ δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στο Ρέθυμνο, ανάμεσα στην Επισκοπή και τον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι δύο ομάδες είναι ενισχυμένες, αφού θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι του ΣΥΝΚΑ με τον Ιωνικό αναβλήθηκε καθώς η χανιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω του απαγορευτικού που υπήρχε στον απόπλου των πλοίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας του 5ου Ομίλου είναι:

Κυριακή (16:00)

*Ατρόμητος Πειραιά-Κερατσίνι (γηπ. Μελισσουργού): Ευθυμίου, Κολλιάκος, Αραβίδης (Αθηνών), παρ. Τριανταφυλλίδης (Δυτ.Αττικής)

*Νεάπολη-Γιούχτας (γηπ. Νεάπολης): Κουκουράκης, Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων), παρ: Χατζημπεκιάρης (Ρεθύμνου).

*Εθνικός-Προοδευτική (γηπ. Καλλιθέας): Κατόπης (Σάμου), Χρηστάκος, Παγουρτζής (Πειραιά), παρ: Γιαννουγλίδης (Αθηνών).

*Ιωνικός-ΣΥΝΚΑ Χανίων ANABOΛΗ

*Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας (γηπ. Επισκοπής): Κρασαγάκης, Μαυραντωνάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων).

*Παλαιόχωρα-ΠΟΑ (γηπ. Καντάνου): Σωτηριάδης, Καφεσάκης, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

*Ρεπό: Αμπελακιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News