Γ Εθνική

Γιακουμάκης: "Ξεκάθαρη η φιλοσοφία του ΠΟΑ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα προόδου ενός ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος άρχισε από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και από την περσινή χρονιά αγωνίζεται για λογαριασμό της AEK, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά:

Οι Ακαδημίες του ΠΟΑ είναι από τις σημαντικότερες και πιο παραγωγικές της Κρήτης. Αυτό γίνεται σαφές από τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που άρχισαν από τον Ατσαλένιο και αγωνίζονται σε ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η φιλοσοφία του ΠΟΑ είναι ξεκάθαρη. Στόχος είναι να προετοιμάζει την νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι που θα αγαπούν το άθλημα και θα σέβονται τον αντίπαλο.

Τι δικό μου παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τον γονιό για να γράψει το παιδί του στις Ακαδημίες της ομάδας του Ατσαλένιου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να πειστεί ο γονιός να επιλέξει την ποδοσφαιρική ανατροφή του παιδιού στις Ακαδημίες της ομάδας. Και δεν είμαι μόνο η δική μου περίπτωση, υπάρχουν πολλές αντίστοιχες. Ο Σηφάκης, ο Μπουτσάκης, ο Βρεττός, ο Τριανταφύλλου, ο Ρουμπάκης και άλλοι πολλοί".

Σχόλια