Καταγγελίες για ξυλοδαρμό στην Αμαλιάδα από τον Ηρόδοτο - Οριστική διακοπή στο παιχνίδι

Ποδόσφαιρο
Καταγγελίες για ξυλοδαρμό στην Αμαλιάδα από τον Ηρόδοτο - Οριστική διακοπή στο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρές καταγγελίες υπάρχουν από τον Ηρόδοτο στην Αμαλιάδα στην αναμέτρηση της ομάδας με τον Αστέρα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, άνδρες με πολιτικά εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο της αναμέτρησης και χτύπησαν στο κεφάλι τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Φραγκουλάκη, στο πρόσωπο τον Βαγγέλη Μωραΐτη και επίσης τον προπονητή της ομάδας, Μανώλη Παπαματθαιάκη στα πλευρά.

"Απίστευτες στιγμές με το τέλος του ημιχρόνου μπήκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι μπράβοι του Αστέρα Αμαλιαδας και άρχιζαν και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα την αποστολή της ομάδας μας", αναφέρει η τοποθέτηση του Ηροδότου.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν λόγο για τέσσερις ποδοσφαιριστές τραυματίες, ενώ πέρα από τον Μανώλη Παπαματθαιάκη χτυπήθηκε και ο βοηθός του ο κ. Ξυδάκης, καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Σωκιανός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας δε θέλουν να βγουν να παίξουν, ενώ φαίνεται πως την ίδια άποψη έχει και ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος τα έχει δει όλα. 

Να σημειωθεί πως οι "κυανόλευκοι" είχαν καλέσει ασθενοφόρο αλλά το έδιωξαν οι άνθρωποι του Αστέρα, ενώ τωρα περιμένουν ασθενοφόρο από τον Πύργο, προκειμένου να παραλάβει τους τραυματίες.

Το παιχνίδι διακόπηκε από τον διαιτητή Τάση και μένει πλέον να φανεί τι έχει γράψει ο ίδιος στο φύλλο αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News