Στις 22 Απριλίου ξεκινούν τα μπαράζ του Ηροδότου!

Ποδόσφαιρο
Στις 22 Απριλίου ξεκινούν τα μπαράζ του Ηροδότου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κανονική διάρκεια της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται το προσεχές σαββατοκύριακο, ωστόσο ο πρωταθλητής του 8ου Ομίλου Ηρόδοτος έχει στρέψει ήδη το μυαλό του στα μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

O πρωταθλητής Ηρόδοτος έχει ρεπό στο φινάλε του 8ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και ουσιαστικά από τώρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τις μάχες ανόδου που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Παράλληλα στη Νέα Αλικαρνασσό περιμένουν να οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοί τους, καθώς γνωστό είναι μόνο ότι ο Αήττητος Σπάτων είναι πρωταθλητής στον 7ο Όμιλο. Στον 5ο Όμιλο ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι το φαβορί αλλά καιροφυλακτεί ο Αστέρας Βλαχιώτη ενώ στον 6ο Όμιλο το κρίσιμο ματς είναι το Ρόδος-Εθνικός. Με νίκη ή ισοπαλία ο Εθνικός είναι πρωταθλητής και πάει στα μπαράζ αλλά αν ηττηθεί ο Εθνικός (σ.σ. η Ρόδος καίγεται για τη νίκη για να σωθεί) τότε το πρωτάθλημα θα το πάρει η Προοδευτική, που έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, η κλήρωση για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα 12 Απριλίου ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 22 Απριλίου. Τα μπαράζ θα γίνονται κάθε Κυριακή μέχρι τις 20 Μαΐου ενώ θα υπάρξει και μία εμβόλιμη Τετάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News