Υποβιβάστηκε ο Ερμής Ζωνιανών, περιμένει την έφεση η ΑΕ Μυλοποτάμου

Ποδόσφαιρο
Υποβιβάστηκε ο Ερμής Ζωνιανών, περιμένει την έφεση η ΑΕ Μυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής εξασφάλισε ο Ηρόδοτος ο οποίος με γκολ του Μωραΐτη πέρασε από το Ατσαλένιο. Καταδικαστική ήττα της ΑΕ Μυλοποτάμου εκτός έδρας από την Κηφισιά. Χωρίς θετικό αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά ο Ερμής Ζωνιανών.

Στον Ηρόδοτο πανηγυρίζουν σήμερα τον τίτλο στην Γ Εθνική έπειτα από τη νίκη στο Ατσαλένιο (0-1) επί του ΠΟΑ, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να στεφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Στη Κηφισιά, η ΑΕ Μυλοποτάμου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα και βρέθηκε στην τρίτη θέση από το τέλος στο βαθμολογικό πίνακα.  Ο ουραγός Ερμής Ζωνιανών υποβιβάστηκε σήμερα και μαθηματικά,  αφού ηττήθηκε με 1-3 στα Ζωνιανά από τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ η ΑΕ Μυλοποτάμου με τη παρούσα πρωτόδικη απόφαση,  έχει υποβιβαστεί και εκείνη μαθηματικά, ωστόσο αυτό μπορεί να ανατραπεί με την έφεση της

Παλικαρίσιο εκτός έδρας βαθμό κατάφερε να αποσπάσει ο ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ κόντρα στο «σίτι» εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό τη παραμονή. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΟΑ ο οποίος παρά την ήττα από τον Ηρόδοτο, κρατά την παραμονή στα… πόδια του.

Τέλος, η Παλαιοχώρα, δεν κατάφερε να φύγει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηλυσιακό αφού ηττήθηκε με 0-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΟΑ-Ηρόδοτος: 0-1

Κηφισιά-ΑΕ Μυλοποτάμου 2-1

Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

ΑΟ Παλαιόχωρας-Ηλυσιακός 0-2

Ερμής Ζωνιανών-Άγιος Ιερόθεος 1-3

Η Βαθμολογία:

1.Ηρόδοτος 41

2.Αιγάλεω 33

3.Ηλυσιακός 26

4.Παλαιοχώρα 26

5.ΠΟΑ 24

6.ΟΦ Ιεράπετρα 24

7.Άγιος Ιερόθεος 22

8.Κηφισιά 20

9.Φωστήρας 18

10.ΑΕ Μυλοποτάμου 16 

11.Ερμής Ζωνιανών 12

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News