Γ Εθνική

Υποβιβάστηκε ο Ερμής Ζωνιανών, περιμένει την έφεση η ΑΕ Μυλοποτάμου

Μια αγωνιστική που έκρινε πάρα πολλά η σημερινή στη Γ Εθνική

Την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής εξασφάλισε ο Ηρόδοτος ο οποίος με γκολ του Μωραΐτη πέρασε από το Ατσαλένιο. Καταδικαστική ήττα της ΑΕ Μυλοποτάμου εκτός έδρας από την Κηφισιά. Χωρίς θετικό αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά ο Ερμής Ζωνιανών.

Στον Ηρόδοτο πανηγυρίζουν σήμερα τον τίτλο στην Γ Εθνική έπειτα από τη νίκη στο Ατσαλένιο (0-1) επί του ΠΟΑ, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να στεφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Στη Κηφισιά, η ΑΕ Μυλοποτάμου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα και βρέθηκε στην τρίτη θέση από το τέλος στο βαθμολογικό πίνακα.  Ο ουραγός Ερμής Ζωνιανών υποβιβάστηκε σήμερα και μαθηματικά,  αφού ηττήθηκε με 1-3 στα Ζωνιανά από τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ η ΑΕ Μυλοποτάμου με τη παρούσα πρωτόδικη απόφαση,  έχει υποβιβαστεί και εκείνη μαθηματικά, ωστόσο αυτό μπορεί να ανατραπεί με την έφεση της

Παλικαρίσιο εκτός έδρας βαθμό κατάφερε να αποσπάσει ο ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ κόντρα στο «σίτι» εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό τη παραμονή. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΟΑ ο οποίος παρά την ήττα από τον Ηρόδοτο, κρατά την παραμονή στα… πόδια του.

Τέλος, η Παλαιοχώρα, δεν κατάφερε να φύγει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηλυσιακό αφού ηττήθηκε με 0-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΟΑ-Ηρόδοτος: 0-1

Κηφισιά-ΑΕ Μυλοποτάμου 2-1

Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

ΑΟ Παλαιόχωρας-Ηλυσιακός 0-2

Ερμής Ζωνιανών-Άγιος Ιερόθεος 1-3

Η Βαθμολογία:

1.Ηρόδοτος 41

2.Αιγάλεω 33

3.Ηλυσιακός 26

4.Παλαιοχώρα 26

5.ΠΟΑ 24

6.ΟΦ Ιεράπετρα 24

7.Άγιος Ιερόθεος 22

8.Κηφισιά 20

9.Φωστήρας 18

10.ΑΕ Μυλοποτάμου 16 

11.Ερμής Ζωνιανών 12

 

 

Σχόλια