Γ Εθνική

Το γλέντησαν με την ψυχή τους στον Ηρόδοτο (videos)

Mεγάλες στιγμές ζουν στον Ηρόδοτο, αφού το τεράστιο διπλό σήμερα στον Ταύρο επί του Φωστήρα, τους φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου πήγαν στον κόσμο τους που ήταν στο γήπεδο και πανηγύρισαν μαζί τους ενώ στη συνέχεια στα αποδυτήρια με φωνές και συνθήματα επικράτησε… ένας μικρός χαμός!

Ο κόσμος του Ηροδότου που ακολούθησε την ομάδα σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθήνα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Με ανακοίνωσή τους οι φίλαθλοι των πρωτοπόρων ευχαριστούν για τη φιλοξενία τόσο την ομάδα του Φωστήρα, όσο και το φίλαθλο κόσμο των γηπεδούχων, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική ομάδα που εκτίμησε την φιλοξενία που έτυχε στο ματς του πρώτου γύρου στη Νέα Αλικαρνασσό, και εύχονται να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής.

Επίσης, ευχαριστούν τον παλιό πρόεδρο του Ηροδότου, Θόδωρο Κόνσολα, που μερίμνησε και με βανάκια οι φίλαθλοι της ομάδας μεταφέρθηκαν από το λιμάνι στο γήπεδο του Ταύρου.

Σχόλια