Το μέλλον του Ηροδότου!

Ποδόσφαιρο
Το μέλλον του Ηροδότου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πορεία της Κ19 του Ηροδότου αποτελεί δικαίωση της δουλειάς Κορνάρου και παικτών

Η Κ19 του Ηροδότου είναι μια ομάδα που ουσιαστικά φέτος χτίστηκε από το μηδέν. Όμως με πολύ κόπο, ατέλειωτες ώρες δουλειάς και πίστη στο αρχικό πλάνο κατάφερε να διεκδικεί τη 2η θέση και την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Κι αν έχασε για... λίγα δευτερόλεπτα αυτό τον στόχο που έμοιαζε “όνειρο τρελό” στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ουδείς απογοητεύεται και σίγουρα άπαντες νιώθουν δικαιωμένοι για όσα πέτυχαν φέτος, βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον του Ηροδότου.

Ο πρωτεργάτης της φετινής πορείας, ο Λευτέρης Κορνάρος, μίλησε στη “Νέα Κρήτη” για την Κ19 του Ηροδότου, λέγοντας τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές του, τους συνεργάτες του και όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια: «Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες αλλά και με πολλή όρεξη απ’ όλους. Το ρόστερ ήταν μικρό, όταν ξεκίνησα υπήρχαν 13 παίκτες που είχαν επιλεγεί από τον Μανόλη Παπαματθαιάκη και στη συνέχεια προσπαθήσαμε μέσω των Νέων Ηροδότου και με το κατάλληλο scouting να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μέσα από την προετοιμασία και τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά, η ομάδα έφτιαξε και την ψυχολογία της και θεωρώ ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, φτάνοντας μια ανάσα από τη 2η θέση. Ήταν μεγάλη η βελτίωση και η δεκτικότητα των παιδιών, όπως και το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε τη φιλοσοφία της από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι κέρδισαν πολλά από τη φετινή πορεία».

Ο κ. Κορνάρος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους χαρακτήρες που είχε φέτος η Κ19 Ηροδότου: «Αισθάνομαι ότι στην ομάδα υπάρχουν εκπληκτικοί χαρακτήρες, που έβγαλαν το “εγώ” με την αρνητική έννοια και έβαλαν πιο πάνω το “εμείς”. Ο εγωισμός βγήκε όταν χρειάστηκε, πάντα για το καλό της ομάδας». Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για το μέλλον: «Ήδη πολλά παιδιά συστηματικά κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με τη συνεργασία μας με τον κ. Λυρώνη να είναι άριστη. Είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά το καλοκαίρι από την Κ19 θα προωθηθούν στην ΠΑΕ».

Να τονίσουμε επίσης ότι συνεργάτες του Λ. Κορνάρου στο τεχνικό τιμ είναι ο Λευτέρης Πουπάκης και ο Κώστας Κουντούρης. Γενικός αρχηγός με πολύ τρέξιμο μέχρι πρότινος ήταν ο Βαγγέλης Χατζηλουκάς, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει διοικητικός υπεύθυνος στην Κ19 ο πρώην πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός.

Το σημαντικό είναι επίσης η στήριξη που έχει φέτος η ομάδα από τον φίλαθλο κόσμο και τους γονείς: «Η ομάδα αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή και πολλοί ήταν εκείνοι που με ανιδιοτέλεια στάθηκαν δίπλα της και συνέβαλαν και στο δικό μας έργο».

Για τους “κυανόλευκους” απομένει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό με τη Σπάρτη, και στη συνέχεια θα συνεχίσουν με προπονήσεις και φιλικά ως τον Μάιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News