Γκολάρα ο Σιαλμάς για τον Ηρόδοτο!

Ποδόσφαιρο
Γκολάρα ο Σιαλμάς για τον Ηρόδοτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος επιθετικός διαμόρφωσε το 1-1 με τον Ηρακλή με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι

Ωραίο παιχνίδι έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να φέρνει ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ από τις δύο ομάδες.

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με Μπαρέττα, Σιαλμά και Γκούφα και θα μπορούσαν να προηγηθούν ενώ μία καλή στιγμή με τον Γκναμπούγιου είχε ο Ηρακλής.

Οι φιλοξενούμενοι στο β’ ημίχρονο πατούσαν καλύτερα στα πόδια τους και προηγήθηκαν 0-1 στο 60’. Ο Μπορίκο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γιαλούση, με τον Κλέιτον να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα.

Ο Ηρόδοτος έβγαλε αντίδραση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70’. Μάλιστα ήταν εντυπωσιακό το 1-1 με ανάποδο ψαλίδι του Σιαλμά μετά από κόρνερ του Νύκταρη, ενώ ο σκόρερ των γηπεδούχων απείλησε και στη συνέχεια την εστία του Ηρακλή και παραλίγο να βάλει και δεύτερο γκολ…

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Ηλιάδης (64’ Αγγελούδης), Γιαλούσης, Σιαλμάς (86’ Πίντο), Γκούφας

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κάχριμαν, Βιτλής, Κασναφέρης (80΄Ρόβας), Γκναμπούγιου, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ντούνης, Καθάριος (63’ Ορφανίδης), Κλέιτον, Μπορίκο (88’ Πτηνόπουλος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News