Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πήρε το «τρίποντο» μετά από πέντε μήνες!

Ποδόσφαιρο
Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πήρε το «τρίποντο» μετά από πέντε μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασαν πέντε μήνες από το παιχνίδι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω καθυστερημένης άφιξης των φιλοξενούμενων στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η χανιώτικη ομάδα πήρε τη νίκη στα… χαρτιά αφού ο σύλλογος της Ημαθίας έχει αποσυρθεί από τα πρωτάθλημα, αν και απαλλάχθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Football League για την υπόθεση που αφορούσε την 5η αγωνιστική!

Έτσι, η Βέροια αθωώθηκε για την μη έγκαιρη προσέλευση της στα Περιβόλια στις 24 Νοεμβρίου, αλλά η δικαίωση της σε αυτή την υπόθεση δεν έχει πλέον αντίκρισμα.

Αν η «βασίλισσα του βορρά» δεν είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό θα οριζόταν πάλι από τη διοργανώτρια αρχή, όμως πλέον οι Κρητικοί κερδίζουν το ματς στα χαρτιά. Έτσι φτάνουν στους 49 βαθμούς και είναι στο -2 από την τρίτη της κατάταξης Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η απόφαση: «Απορρίπτει την ένδικη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός. Απαλλάσσει την ΠΑΕ Βέροια, ως προς την αποδιδομένη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση. Διαβιβάζει στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, κατά τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 17§2περ.α' του ΚΑΠ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News