Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0 απέναντι στην Επισκοπή

Την πρώτη του νίκη πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας απέναντι στην Επισκοπή στο κρητικό ντέρμπι με 0-1.

Η συνάντηση στο ΔΑΚ Γάλλου διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν τον αέρα υπέρ τους στο πρώτο μέρος, απείλησαν στο 3’ με τον Λεμονή και στο 12’ οι γηπεδούχοι… απάντησαν με τον Πολυχρόνη. Στο 24’, πάντως, οι Λασιθιώτες κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από χέρι του Τασιούλη, και ο Μεσιδόρο από την… άσπρη βούλα πέτυχε το 0-1. Στο 44’ ο σκόρερ απείλησε με πλασέ, όμως ο Καλογεράκης μπλόκαρε.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» έγιναν επικίνδυνοι με τον Τσιάβο στο 54’. Η ομάδα του Βέλιτς συνέχιζε να πιέζει, αλλά δεν κατάφερνε να δώσει ουσία στην υπεροχή της. Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα, πλησίασαν κοντά στο γκολ στο 68’ με τον Βουό. Η αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο διεξαγόταν κάτω από βροχή, κάτι που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Στο 72’, ωστόσο, η Επισκοπή… άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Χιμένεθ έδιωξε πάνω από τη γραμμή την κεφαλιά του Μπαρμπόσα. Ο ΟΦΙ είχε μια καλή στιγμή στο 86’, αλλά το φάουλ του Μπενίτες πέρασε λίγο άουτ.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Τσάβος (69’ Ανδρικόπουλος), Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονσάλβες, Τασιούλης, Ντεμέτριους, Πολυχρόνης, Σταθόπουλος (69’ Σκόνδρας), Νταρσίζιο, Νοικοκυράκης (84’ Γεωργούσης).

ΟΦΙ: Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντιλορέντζο, Τορίμπιο, Κατάλντι (46’ Κοντοές), Μεσιδόρο, Λεμονής (78’ Μπλάνκο), Μπενίτες, Βουό, Χιμένεθ, Χαντζίδης (58’ λ.τρ. Ψάνης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News