Πέλκας: Κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση

Ποδόσφαιρο
Πέλκας: Κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για το ματς με το Κόσοβο και όχι μόνο…

Ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο (14/11, 21:45, Cosmote Sport 1), ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως ανοίγεται ένας νέος κύκλος για την Εθνική και πως υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση.

Η ανάγκη να βρεθεί η Εθνική Ελλάδας στο Euro του 2024 είναι μεγάλη, οι διεθνείς το γνωρίζουν ενώ και ο Δημήτρης Πέλκας αναφέρθηκε σε αυτό πριν από το ματς της Κυριακής (14/11).

"Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League. Ομάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς.

Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα μας για να είμαστε έτοιμοι στο νέο Nations League και στα προκριματικά του νέου Euro. Με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News