ΕΠΟ: Με πρόταση Ζαγοράκη πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ο Νίκος Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Με πρόταση Ζαγοράκη πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ο Νίκος Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιτυχία για ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου, πέρασε ομόφωνα από την Εκτελεστική της ΕΠΟ το Χορηγικό Πρόγραμμα

Ένα μεγαλόπνοο όραμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για τα χιλιάδες νέα παιδιά, τους ερασιτέχνες παράγοντες και τα σωματεία των τοπικών κοινωνιών μπαίνει πλέον σε φάση υλοποίησης, με αισιοδοξία και γερές βάσεις.

Γίνεται πραγματικότητα πλέον ένα όνειρο και μια προσπάθεια πολλών ετών από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και την ΕΠΣΗ!

Με ομόφωνη απόφαση του προέδρου κ. Θοδωρή Ζαγοράκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πέρασε η πρόταση για το χορηγικό πρόγραμμα της ΕΠΣΗ για το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Τζώρτζογλου μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη προσκλήθηκαν και παρέστησαν μέσω τηλεδιάσκεψης στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ παρουσίασε το Χορηγικό Πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Ένωση ενώ ανάλογη παρουσίαση για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου έγινε από τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη.

Οι παρουσιάσεις ήταν περιεκτικές και ουσιαστικές, δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί για το μέλλον και την βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με σοβαρές προτάσεις και λύσεις για οικονομικά και διοικητικά θέματα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Θοδωρής Ζαγοράκης πρότεινε τον κ. Τζώρτζογλου για τη θέση του προέδρου της Ειδικής Επιτροπής με αναπληρωτή πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής τον κ. Αστέριο Αντωνίου (αντιπρόεδρος ΕΠΟ) και μέλη τον ταμία της ΕΠΟ κ. Κλέαρχο Τζαφέρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη.

Ο κ. Κοκολάκης κατάγεται από το Αρκαλοχώρι, διετέλεσε προπονητής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ, σήμερα ζει και εργάζεται μόνιμα σε Ελβετία-Γαλλία και συνεργάζεται με FIFA-UEFA.

Πολύ σύντομα η Ειδική Επιτροπή για το Χορηγικό Πρόγραμμα και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά υπό την προεδρία του κ. Τζώρτζογλου και θα χαράξει μια νέα πορεία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ζαγοράκης ζήτησε από τον κ. Τζώρτζογλου και τους συνεργάτες του να «σηκώσουν μανίκια», δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο έργο της Ειδικής Επιτροπής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News