Χωρίς VAR ο ΟΦΗ θα ήταν 4ος στη βαθμολογία

Απόψεις
Χωρίς VAR ο ΟΦΗ θα ήταν 4ος στη βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη επίδραση σε αυξομειώσεις από τη χρήση του

Το VAR από πέρυσι έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα σχόλια γύρω από αυτό να ποικίλλουν και να μας απασχολούν κάθε αγωνιστική εβδομάδα.

Πως θα ήταν όμως ο βαθμολογικός πίνακας σήμερα (23/12) αν δεν υπήρχε καθόλου η χρήση του Video Assistant Referee; Χωρίς να υπολογίζονται αν είναι σωστές οι αποφάσεις ή όχι και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις αποφάσεις που άλλαξαν με την χρήση της τεχνολογίας ας δούμε πόσο διαφοροποιημένος θα ήταν ο βαθμολογικός πίνακας.

Σε αυτή τη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν στην δεύτερη θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και εννιά (!) μπροστά από τον τρίτο Άρη. Ο Ολυμπιακός θα είχε 33 βαθμούς, ο Δικέφαλος του Βορρά 32 και 23 ο Άρης.

Στην τέταρτη θέση δεν θα βρισκόταν η ΑΕΚ αλλά ο ΟΦΗ δύο βαθμούς πάνω από την Ένωση. Έκτος ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης με 16 βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως τις μεγαλύτερες αυξομειώσεις θα είχαν τέσσερεις ομάδες: Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ με συν πέντε πόντους και Άρης, ΑΕΚ με μείον έξι πόντους. (πηγή: sport24)

-Αν υπολογίσεις ότι ο ΟΦΗ αδικήθηκε από το var, στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ίσως είναι ο πιο επιβαρυμένος από τη χρήση της τεχνολογίας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News