Αποκαλύπτει όλη την αλληλογραφία η Ένωση SL2-FL

Ποδόσφαιρο
Αποκαλύπτει όλη την αλληλογραφία η Ένωση SL2-FL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν γίνει πολλές ενέργειες αλλά φως δεν φαίνεται στην άκρη του τούνελ

Για τις ενέργειες και την αλληλογραφία με την Πολιτεία αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της η Ένωση Super League 2-Football League σχετικά με την προσπάθεια για την έναρξη των πρωταθλημάτων, χωρίς πάντως να υπάρχει φως στο τούνελ, όπως δήλωσε και νωρίτερα ο καθηγητής λοιμωξιολογίας κ. Σύψας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας είναι η ακόλουθη: 

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας ενημερώνει ότι σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν σταλεί, όπως μας ζητήθηκε από τους αρμόδιους φορείς, τα παρακάτω έγγραφα -με συνημμένα α) το υγειονομικό πρωτόκολλο και β) τη δέσμευση των ομάδων ότι  θα τηρηθεί κατά γράμμα:

30/10/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ.πρωτ.93761 προς Γραφείο Πρωθυπουργού, Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και επιτροπή covid-19.

1/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ.πρωτ. 93772 προς Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά.

3/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ. πρωτ. 93840 προς Υπουργό Επικράτειας κ. Γεραπετρίτη και Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά.

4/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ. πρωτ. 93853προς Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο και Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Τέλος στις 13/11/2020 υπεγράφη και εστάλη κοινό έγγραφο της ΕΠΟ, Super League 1, Super League 2 – Football League, ΠΣΑΠ προς Γραφείο Πρωθυπουργού και κ.κ. Γεραπετρίτη, Κικίλια, Χαρδαλιά, Αυγενάκη, Πρεζεράκο, Μαυρωτά,  επιτροπή covid19 σχετικό με την έναρξη των Πρωταθλημάτων Super League 2 – Football League».

Εντωμεταξύ, οι ΠΑΕ Παναχαϊκή, Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας και Καραϊσκάκης Άρτας αιτήθηκαν άμεσα συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης για να παρθεί απόφαση σχετικά με τους τρόπους αντίδρασης.

Όλες οι ομάδες βλέπουν ότι ο Νοέμβριος φεύγει χωρίς την παραμικρή εξέλιξη και αν παραταθεί το λουκέτο πολλές θα κατεβάσουν ρολά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News