Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Τζώρτζογλου: «Αξιόλογος ο Ψαρόπουλος αλλά θα τον αφήσουν;»

Η θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ για την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου για την προεδρία της ΕΠΟ

Το στίγμα για την επόμενη ημέρα που έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την υποψηφιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρόπουλου για την προεδρία της ΕΠΟ, δίνει από την δική του σκοπιά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηρακλειώτης παράγοντας αναφέρει ότι ο κ. Ψαρόπουλος και οι συνεργάτες του είναι ικανά πρόσωπα αλλά εκφράζει τις επιφυλάξεις του κατά πόσο θα μπορέσουν να λειτουργήσουν αυτόβουλα. Γι’ αυτό και η αισιοδοξία του είναι συγκρατημένη, τονίζοντας ότι ο μόνος δρόμος για το μέλλον είναι η από κοινού ανακωχή και θα πρέπει οι παράγοντες να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της ψήφου τους. Αναλυτικά η ανάρτηση Τζώρτζογλου:

"Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ…

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ;

Ο Σταύρος ο Ψαρόπουλος είναι ένας έμπειρος παράγοντας, αξιόλογος και ευγενής άνθρωπος και με στοιχεία που είναι απαραίτητα να διαθέτει ο πρόεδρος της ΕΠΟ…

Ικανά πρόσωπα και με ανάλογα στοιχεία υπάρχουν και στην "βασική ενδεκάδα" των φερόμενων ως συνεργατών του..

Όμως ανάλογα στοιχεία δεν είχαν και οι περισσότεροι από τους προηγούμενους που πέρασαν από την ΕΠΟ;

Το ερώτημα λοιπόν είναι: "Θα τους αφήσουν αυτή τη φορά χωρίς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ τον Σταύρο Ψαρόπουλο και τους συνεργάτες του, αυτοί που τους "τοποθέτησαν" να παίξουν την όποια μπάλα ξέρουν";

Συγκρατημένη η δική μου αισιοδοξία για το εάν τους αφήσουν ή όχι.

Ας κηρυχτεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στις 23 Νοεμβρίου μια από κοινού "ανακωχή".

Ας μπει STOP σε αυτή την χρόνια τοξικότητα, σε αυτή τη θολούρα σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο των "μεγάλων"...

Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η μπαχαλοποίηση του ποδοσφαίρου, είτε από τους "μεγάλους", είτε από τους διάφορους γνωστούς ''μαϊντανούς", είτε από ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ας κλείσει επιτέλους αυτός ο χρόνιος φαύλος κύκλος δεκαετιών στον οποίο ο σημερινός ευνοημένος θα είναι ο αυριανός αδικημένος…

Ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εκτός των άλλων ΚΑΙ το κύτταρο του αθλητισμού.

Το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο τον ερασιτέχνη παράγοντα και τις Ενώσεις που ΨΥΧΟΜΑΧΟΥΝ...

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ όμως ας αλλάξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νοοτροπία και φιλοσοφία, κυρίως οι "βαρόνοι και οι πολιτικοί" και ας καταλάβουμε ότι "το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι".

Όμως επειδή και εμείς οι παράγοντες των Ενώσεων είμαστε ΣΥΝυπεύθυνοι γι’ αυτήν την "ποδοσφαιρική πανδημία" δεκαετιών.

Επειδή εμείς οι ίδιοι είχαμε και έχουμε στα χέρια μας και το "εμβόλιο" (την ψήφο μας) το οποίο όμως μας το "εξαγοράζουν" σχεδόν πάντα οι "μεγάλες φαρμακευτικές" και το χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την δική τους «θεραπεία» και «ίαση».

Αυτή τη φορά ας είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο πιεστικοί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αυτό το "εμβόλιο" για την «θεραπεία» και «ίαση» του επαγγελματικού αλλά και του ερασιτεχνικού ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ."

Ας δώσουμε μια μικρή ακόμα πίστωση χρόνου.

Ο Αλέκος Σακελλάριος είχε πει «Την ελπίδα τη φτιάχνεις με όση απελπισία σου 'χει απομείνει».

Για να δούμε..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια