Ανοιχτό παράθυρο για την ΕΠΟ αφήνει ο Τζώρτζογλου!

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτό παράθυρο για την ΕΠΟ αφήνει ο Τζώρτζογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός στην εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ" ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

Οι εκλογές στην ΕΠΟ αναμένεται να απασχολήσουν πολύ έντονα το προσεχές διάστημα, έχοντας οριστεί για τις 23 Νοεμβρίου και στις ζυμώσεις που ήδη γίνονται εμπλέκεται και το όνομα του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου!

Ο έμπειρος παράγοντας μιλώντας στην εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να δέχεται πιέσεις από προέδρους Ενώσεων για να ηγηθεί μιας κίνησης, επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν και άφησε ανοιχτό παράθυρο για την ΕΠΟ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πράγματι πρόεδροι απ’ όλη την Ελλάδα επικοινωνούν μαζί μου για να βγω μπροστά ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, όπως έχω πει και στο παρελθόν, από την στιγμή που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες που εγώ κρίνω κατάλληλες. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς βλέπω ότι το περιβάλλον στο ποδόσφαιρο συνεχίζει να είναι τοξικό, υπάρχει ποδοσφαιρική παρακμή. Θα πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι η διοίκηση Γραμμένου τα τελευταία χρόνια βελτίωσε κάποια πράγματα».

Παράλληλα επιβεβαίωσε την πάγια θέση του ότι θα πρέπει να υπάρχει πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ: «Η θέση μου είναι αυτή και πρόκειται για τον δύσκολο δρόμο αλλά είναι η μόνη λύση που θα σταματήσει τον κατήφορο. Ένας πρόεδρος με προσωπικότητα και ανεξάρτητος, με μια κοινή διακήρυξη αρχών και αξιών. Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας».

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ στην εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News