Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση-σοκ των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά της Εθνικής Ομάδας

Την ώρα που η Τούμπα προβάλει ως το γήπεδο που θα αποτελέσει μία από τις βασικές έδρες για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2020, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκφράζουν την αντίθεσή τους και μάλιστα με έντονο τρόπο!

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, η Θύρα 4, εξέδωσε ανακοίνωση-σοκ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν η Εθνική να αγωνιστεί στην Τούμπα, χρησιμοποιώντας και υβριστικές εκφράσεις, απαιτώντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει επίσημη θέση.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η θέση των οργανωμένων του ΠΑΟΚ προκαλεί προβληματισμό και αλλάζει τα τελευταία δεδομένα κι ενώ αναμένεται η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ, όπου οι πληροφορίες την ήθελαν να δηλώνει στην UEFA την Τούμπα και το Παγκρήτιο ως έδρες για τα προκριματικά του EURO 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Μετά τις τελευταίες φήμες πως η έδρα της εθνικής Ελλάδας ενδέχεται να μεταφερθεί στην Τούμπα ένα έχουμε να δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά. Ούτε πάνω από το πτώμα μας. Αυτοί που μας κλέβουν πρωταθλήματα κύπελλα και βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχουν καμιά θέση στο σπίτι μας και θα μας βρουν όλους απέναντι τους. Εννοείται πως απαιτούμε από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ να τελειώσει το θέμα μια και καλή με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υ.Γ: Π.Α.Ο.Κ εσύ γ@@ω την εθνική

Υ.Γ2: Διπλό μες στο Λονδίνο.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4»

Σχόλια