Άτυχος ο Ηρόδοτος, γνώρισε την ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Πόντου

Ποδόσφαιρο
Άτυχος ο Ηρόδοτος, γνώρισε την ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Πόντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος προσπάθησε, αλλά στάθηκε άτυχος και γνώρισε την ήττα  με σκορ 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Σμυρλή στο 34ο λεπτό και το ημίχρονο έληξε 0-0. Φτάσαμε στο 58΄όταν από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Δημητριάδης πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Ηρόδοτος αντέδρασε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει είτε στο 61’ με τον Αυγενικού ειτε στο 62’ με τον Φραγκουλάκη. Αμέσως μετά όμως, στο 63’, ο Μάκο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Και με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι απείλησαν. Αρχικά πλησίασε το γκολ στο 65’ ο Μπάμπης και στο 70’  απείλησε ο Κωνσταντινίδης. Έξι λεπτά πριν το τέλος έμειναν και οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Καλαϊτζίδης με το 0-1 να μένει ως το τέλος...

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76’ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82’ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71’ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56’ λ.τρ. Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (91’ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82’ Δαμουλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News