«Κανονικά στο ΟΑΚΑ και με θεατές ο τελικός»

Ποδόσφαιρο
«Κανονικά στο ΟΑΚΑ και με θεατές ο τελικός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μανόλης Γαβριηλίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά και με κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Στις δηλώσεις του σε τοπικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, ο Μανόλης Γαβριηλίδης εξήγησε ότι ουδέποτε η ομοσπονδία είχε ως πλάνο τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές, ενώ τόνισε ότι η διεξαγωγή του φετινού τελικού κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί με κόσμο στο ΟΑΚΑ, ανεξαρτήτου φιναλίστ.

«Σύμφωνα με την προκήρυξη αλλαγή έδρας μπορεί να γίνει μόνο μετά από πρόταση της Επιτροπής. Εμείς, εδώ και καιρό, ρωτήσαμε τη διοίκηση της ΕΠΟ και ο κ. Γραμμένος μας απάντησε ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανεξαρτήτως φιναλίστ. Δεν υπάρχει θέμα ο τελικός να γίνει χωρίς οπαδούς. Ποτέ δεν ήταν πολιτική της ομοσπονδίας η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές. Αν γίνει παρέμβαση άνωθεν είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να προκαταβάλω αν ο υφυπουργός πάρει κάποια άλλη απόφαση», ανέφερε χαρακηριστικά ο πρόεδρος της Επιροπής κυπέλλου, Μανόλης Γαβριηλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News