Αίτημα της Σουπερ Λίγκ για παράταση στο θέμα της αδειοδότησης

Ποδόσφαιρο
Αίτημα της Σουπερ Λίγκ για παράταση στο θέμα της αδειοδότησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκαπενθήμερη άδεια προς την ΕΠΟ, σχετικά με τις άδειες των ΠΑΕ, ζήτησε η Σούπερ Λίγκ, κάτι που αν γίνει δεκτό η συμπλήρωση φακέλων θα οριστεί η 15η Απριλίου αντί της αρχικής προθεσμίας (31η Μαρτίου).

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, την Τετάρτη (21/2) ζητήθηκε από τη Σουπερ Λιγκ παράταση δεκαπέντε ημερών (15 Απριλίου αντί 31 Μαρτίου), ούτως ώστε να καθιστούν δυνατές οι οικονομικές διευθετήσεις των ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένα αίτημα θα εξεταστεί από την ΕΠΟ και σε περίπτωση που δοθεί το «πράσινο» φως οι ομάδες θα μπορέσουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη διαδικασία της αδειοδότησης. Να σημειωθεί ότι, αυτή η εξέλιξη ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για τις ομάδες που απαρτίζουν την Σουπερ Λιγκ καθώς όποια δεν καταφέρει να εξασφαλίση άδεια, υποβιβάζεται αυτόματα.

Στη συνάντηση της Τετάρτης (21/3), το παρών εκ μέρους της ΕΠΟ έδωσαν ο εκτελεστικός της γραμματέας Αλέξης Δέδες, ο διευθυντής αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου και ο νομικός σύμβουλος Νίκος Μπάρτζης. Η Σούπερ Λίγκ εκπροσωπήθηκε από  τον πρόεδρο Γιώργο Στράτο και τον διευθύνων σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News