Διεκδικούν εισιτήριο για τελικό ΑΕΛ και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Διεκδικούν εισιτήριο για τελικό ΑΕΛ και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά εξασφάλισε το ένα εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας χθες με 1-3 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και απόψε ξεκινά η μάχη του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ.

Για την ομάδα της Λάρισας το όνειρο επιστροφής σε ένα τελικό μετά το 2007 παραμένει ζωντανό. Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Περόνε, Λαγου, ενώ εκτός έμειναν και οι Γκοΐκοβιτς (τραυματίας) και Μόρας (ανέτοιμος).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Μασούρας, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έχει ταξιδέψει αποδεκατισμένη στην θεσσαλική πρωτεύουσα καθώς για διαφορετικούς λόγους απουσιάζουν οι Λιβάγια, Κονέ, Λόπες, Σιμόες, Γιακουμάκης, Τσόσιτς, με μοναδική θετική εξέλιξη την συμμετοχή του Αραούχο στην 20μελή αποστολή. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει σκορ πρόκρισης ούτως ώστε η ομάδα του να συνεχίσει απτόητη την προσπάθειά της για κατάκτηση του φετινού νταμπλ και προσανατολίζεται σε σύστημα 3-5-2.

Επικρατέστεροι έντεκα: Μπάρκας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Γκάλο, Μοράν, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης

Σέντρα στο «AEL FC Arena» στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1. Διαιτητής ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News