Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Αναζητούν επιθετικό στον Πλατανιά

Η  ισοπαλία που απέσπασε ο Πλατανιάς απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει δημιουργήσει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας των Χανίων. Το γκολ  πάντως δεν ήρθε και για 6η συνεχόμενη αναμέτρηση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η χανιώτικη ομάδα να έμεινε στο μηδέν

Ο Πλατανιάς καλείται πάντως αύριο να σκοράρει για να κάνει  αύριο το αποφασιστικό  βήμα για να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  μετά το ισόπαλο 0-0 στα Χανιά την προηγούμενη Τετάρτη .

Από κει και πέρα τα μέτωπα του Πλατανιά είναι ουσιαστικά δύο. Ένα είναι το γκολ και δεύτερο η προσθήκη του επιθετικού. Οι Χανιώτες επιμένουν να μην διαρρέουν ονόματα και να παραμένουν επί της ουσίας κρυφές οι περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Η λογική πάντως λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πλατανιάς έχει επικεντρώσει το βάρος στην απόκτηση ενός παίκτη που θα προέλθει ίσως από πρωτάθλημα ανατολικής χώρας (Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Αντώνη Πετροπούλου ουσιαστικά απορρίφθηκε εξ αρχής κι από τη στιγμή που προτάθηκε στο σύλλογο, με τον 30χρονο επιθετικό να μην είναι αυτό που ψάχνει ο Πλατανιάς τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Σχόλια