default-image

Με… τιτανομαχίες ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητισμός
Με… τιτανομαχίες ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται προ των πυλών και τα μεγάλα παιχνίδια αρχίζουν.

Την αυλαία ανοίγει σήμερα η… τιτανομαχία Γαλλία-Αργεντινή στις 17:00 στο Καζάν. Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας η Πορτογαλία υποδέχεται την Ουρουγουάη στο Σότσι στις 21:00.

Γαλλία-Αργεντινή: Οι αναμετρήσεις που αναμένει κάθε ποδοσφαιρόφιλος αρχίζουν. Οι 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνουν στη… μάχη και το ξεκίνημα δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Γαλλία – Αργεντινή, με την ομάδα του Ντινιέ Ντεσάμπ να έρχεται αήττητη από τον 3ο όμιλο και έχοντας βλέψεις για πολύ ψηλά.

Από την άλλη πλευρά η Αργεντινή, με τον Χόρχε Σαμπάολι να αλλάζει όπως φαίνεται διάταξη για το παιχνίδι με τους «τρικολόρ». Ο Φράνκο Αρμάνι παραμένει στην υπεράσπιση της εστίας της "αλμπισελέστε", ο Γκαμπριέλ Μαρκάδο στο δεξι αμυντικό άκρο, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο στο αριστερό και οι Νικολάς Οταμέντι και Μάρκος Ρόχο ενδιάμεσά τους ως κεντρικό "δίδυμο".

Οι Ένσο Πέρες, Έβερ Μπανέγα και Χαβιέρ Μαστσεράνο θα είναι η τριάδα του κέντρου. Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί ως "ψευτοεννιάρι", ενώ στα "φτερά" θα βρίσκονται οι Κριστιάν Παβόν κι Άνχελ Ντι Μαρία.

Ουρουγουάη-Πορτογαλία: Το δεύτερο παιχνίδι της σημερινής ημέρας. Από τη μια πλευρά ο Λουίς Σουάρες και η παρέα του δείχνουν αποφασισμένοι για την πρόκριση, καθώς προέρχονται από τρία παιχνίδι αήττητοι δίχως μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ, ενώ η Πορτογαλία των Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News