default-image

Με «σβηστές μηχανές» την πρόκριση η Βραζιλία

Ποδόσφαιρο
Με «σβηστές μηχανές» την πρόκριση η Βραζιλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγύρισε η Βραζιλία, έπειτα από τη νίκη της επί της Σερβίας με 2-0 και πλέον θα αντιμετωπίζει το Μεξικό στις 2/7 στη Σαμάρα.

Δυνατά στο παιχνίδι μπήκε η Βραζιλία και μόλις στο 3’ έχασε την πρώτη της καλή στιγμή, όταν ο Γκάμπιελ Ζεσούς αστόχησε σε τετ α τετ απέναντι στον Στοΐκοβιτς, ενώ στο 18’ Κοουτίνιο και Παουλίνιο συνδυάστηκαν όμορφα, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Σερβίας βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 25’ ο Γκάμπριελ Ζεσούς έστρωσε στον Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε το όμορφο διαγώνιο σουτ, όμως ο Στοΐκοβιτς είπε και πάλι «όχι».  Η Βραζιλία έδειχνε να πατάει καλύτερα και στο 35’ ο Παουλίνιο βγήκε στην αντεπίθεση, έπειτα από πολύ όμορφη πάσα του Κοουτίνιο και αφού πρόλαβε την έξοδο του Στοΐκοβιτς έκανε το 1-0 για τη «Σελεσάο».

Στην επανάληψη η Βραζιλία έριξε στροφές κάτι το οποίο έδωσε χώρους στη Σερβία η οποία έχασε μεγάλη στιγμή στο 61’, όταν ο  Άλισον δεν έδιωξε καθόλου καλά την σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, ο Μίτροβιτς έκανε την κοντινή κεφαλιά, αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού σταμάτησε πάνω στον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έσωσε την εστία της ομάδας του.

Στο 65’ η κεφαλιά του Μίτροβιτς σταμάτησε στην αγκαλιά του Άλισον, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και το 2-0 για τη Σελεσάο. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στοΐκοβιτς.

Σερβία: Στοΐκοβιτς, Ρουκάβινα, Κολάροβ, Βέλκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς (82' Ράντονιτς), Μιλίνκοβιτς, Σάβιτς, Λιάιτς (75’ Ζίβκοβιτς), Μίτροβιτς.

Βραζιλία: Άλισον Μπέκερ, Φάγκνερ, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο (10’ λ.τρ. Φελίπε Λουίς), Καζεμίρο, Κοουτίνιο (80’ Αουγκούστο), Παουλίνιο (66’ Φερναντίνιο), Ουίλιαν, Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News