default-image

Η Βραζιλία γλίτωσε το έμφραγμα στις καθυστερήσεις

Ποδόσφαιρο
Η Βραζιλία γλίτωσε το έμφραγμα στις καθυστερήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φάτσα με την δεύτερη απώλεια στο Μουντιάλ βρέθηκε η Βραζιλία απέναντι στην Κόστα Ρίκα αλλά γλίτωσε το έμφραγμα στις καθυστερήσεις επικρατώντας με 2-0. Το 1-0 έκανε στο 91' ο Κουτίνιο λυτρώνοντας τη "σελεσάο" και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Κόστα Ρίκα έπαιξε φουλ άμυνα και είχε βάλει πολύ δύσκολα στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι αφού πέταξαν στα σκουπίδια το α' ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και πίεζαν για το γκολ. Η μπάλα όμως δεν έμπαινε στα δίχτυα και ουσιαστικά τους λύτρωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Νεϊμάρ, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα μετά το παιχνίδι για το γκολ και τη νίκη της ομάδας του. 

Νωρίτερα ο διαιτητής Κάϊπερς είχε υποδείξει αρχικά πέναλτι εις βάρος του σταρ της Βραζιλίας αλλά συμβουλευόμενος το VAR πήρε πίσω την απόφασή του!

Γενικότερα η Βραζιλία άργησε να πάρει μπροστά, στο β' μέρος είχε δοκάρι με τον Ζεσούς (49') και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει πιο εύκολα τη νίκη αλλά η ποιότητά της και το πάθος που έδειξε στο τέλος, δικαίωσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της...

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο (68' Φιρμίνο), Γουίλιαν (46' Ντούγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Γκαμπριέλ Ζεζούς (90'+3' Φερναντίνιο).

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Ραμίρες): Νάβας, Γκονσάλες, Ακόστα, Ντουάρτε, Γκαμπόα (75' Κάλβο), Γκουζμάν (83' Τεχέδα), Μπόρχες, Οβιέδο, Βενέγκας, Ρουίς, Ουρένια (54' Μπολάνιος).

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες). https://srv.neakriti.gr/mundial//GN36776W_interactive_EN/GN36776W_min_EN/GN36776.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News