default-image

Με αυτογκόλ στο 95' το Ιράν 1-0 το Μαρόκο

Ποδόσφαιρο
Με αυτογκόλ στο 95' το Ιράν 1-0 το Μαρόκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 95ο λεπτό κρίθηκε ο νικητής στην αναμέτρηση Μαρόκο-Ιράν για την 1η αγωνιστική στον 2ο Όμιλο του Μουντιάλ 2018, με το Ιράν να παίρνει μια τεράστια νίκη με αυτογκόλ του Μπουχαντούζ!

Το παιχνίδι όδευε προς το ισόπαλο 0-0, δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις ενώ κυριαρχούσαν τα νεύρα αλλά μία άτυχη στιγμή για τον Μαροκινό διεθνή, που μάλιστα είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, χάρισε το τρίποντο στους Ιρανούς.

Βασικοί αγωνίστηκαν και οι τρεις παίκτες του Ιράν που αγωνίζονται στην Ελλάδα, ο Μασούντ της ΑΕΚ και οι Ανσαριφάρντ-Χατζισαφί του Ολυμπιακού, με τον Μασούντ να αντικαθίσταται στο 67’. Μάλιστα, το γκολ προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί.

MΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακιμί, Μπενατιά, Σαΐς, Ζιγές, Ελ Αχμαντί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Νορντίν Αμραμπάτ (76' λ.τ. Σοφιάν Αμραμπάτ), Χαρίτ (82' Ντα Κόστα), Ελ Κααμπί (77' Μπουχαντούζ).

ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Σεσμί, Μασούντ (68' Ταρεμί), Πουραλιγκαντζί, Εμπραχιμί (79' Μονταζερί), Ανσαριφάρντ, Αμίρι, Τζαχανμπάχς (84' λ.τ. Γκοντούς), Αζμούν, Ρεζαεϊάν.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News