default-image

Europa League: Με Γρανάδα, Απόλλωνα Λεμεσού ή Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Europa League: Με Γρανάδα, Απόλλωνα Λεμεσού ή Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H UEFA χώρισε τα γκρουπ για την κλήρωση που θα γίνει στη 1μ.μ. της Δευτέρας στη Νιόν

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ για τον διαχωρισμό των γκρουπ, ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί στη 1μ.μ. της Δευτέρας στη Νιόν.

Ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί μια εκ των: Γρανάδα, Απόλλωνα Λεμεσού και Στεάουα Βουκουρεστίου. Ανάλογα με την κλήρωση θα γίνει γνωστή και η έδρα του νοκ άουτ αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Ιδού οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ

Η Γρανάδα τερμάτισε στην 7η θέση της ισπανικής La Liga στην πρώτη της χρονιά μετά από δύο σεζόν που είχε υποβιβαστεί στην Segunda Division. H ομάδα της Ανδαλουσίας εξασφάλισε στο φινάλε της La Liga την έξοδό της στο Europa League με τη νίκη της με 4-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

H Στεάουα Βουκουρεστίου τερμάτισε 5η στο ρουμανικό πρωτάθλημα ωστόσο στις 23 Ιουλίου, μετά την επιστροφή από την καραντίνα, αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ρουμανίας. Στο ρόστερ της είναι και ένας πρώην παίκτης του ΟΦΗ, ο Αριστείδης Σοϊλέδης. Η Στεάουα έχει τεραστια εμπειρία και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης το 1986 στον αξέχαστο τελικό του Ντουκαντάμ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Την ίδια χρόνια πήρε και το ευρωπαϊκό Super Cup. Είναι η κορυφαία ομάδα της Ρουμανίας με 26 πρωταθλήματα και 24 Κύπελλα, η ομάδα του Ιορντανέσκου και του Χάτζι... Στον 1ο γύρο η Στεάουα απέκλεισε με 3-0 την Σιράκ από την Αρμενία με τέρματα των Ολάρου, Τανάσε και Μπόζιουτς.

Για τον ΟΦΗ πολύ πιο γνώριμος είναι ο Απόλλων Λεμεσού, που τερμάτισε 4ος στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Απόλλων είναι η πρώην ομάδα του συνεργάτη του Σίμου, Περικλή Παπαπαναγή αλλά και των δύο νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ, του Σελίμοβιτς και του Σαρδινέρο! Ο Απόλλων έπαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο και νίκησε 5-1 τη Σαμπουρτάλο από την Γεωργία με χατ-τρικ του Γάλλου Νταμπό ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Ντιγκινί και Γιαννιώτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News