default-image

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού!

Ποδόσφαιρο
Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε είναι η ώρα για να μάθουμε και το ζευγάρι του τελικού στο Europa League, με τις ρεβάνς Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρσεναλ και Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ να κρατούν στα ύψη το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Άρσεναλ (22:05, Cosmotesports1) στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου και η ομάδα που θα σταθεί όρθια θα πάρει ως έπαθλο την πρόκριση για τον τελικό του Europa League στο Λιόν στις 16 Μαΐου. Μικρό προβάδισμα έχουν οι «ροχιμπλάνκος» λόγω έδρας ύστερα και από την ισοπαλία (παίζοντας με 10 από το 10’) στην πρώτη αναμέτρηση, καθώς μετρούν μόνο νίκες στο σπίτι τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ στο Champions League ηττήθηκαν μόνο από την Τσέλσι.

Φυσικά, μόνο ξεγραμμένοι δεν είναι οι φιλοξενούμενοι, που θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο στο πρώτο παιχνίδι. Ίσως να αποδειχθεί ιστορική η αναμέτρηση, διότι ίσως να αποτελέσει την τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων», έχοντας πάρει στην αποστολή και τον Μαυροπάνο.

Την ίδια ώρα, στην έδρα της Σάλτσμπουργκ (22:05, Cosmotesports2) τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα, με τη Μαρσέιγ -δίχως τον Κώστα Μήτρογλου- να έχει κάβα το υπέρ της 2-0 από την αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ». Πάντως, οι Μασσαλοί σε οκτώ εκτός αναμετρήσεις στη φετινή διοργάνωση, μετρούν μόνο μια νίκη στο Μπιλμπάο, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Την ώρα που οι Αυστριακοί έχουν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στο σπίτι τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News