Μίλαν-Ίντερ απόψε στον δεύτερο ημιτελικό και...το Μιλάνο στις φλόγες!

Ποδόσφαιρο
Μίλαν-Ίντερ απόψε στον δεύτερο ημιτελικό και...το Μιλάνο στις φλόγες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλαν-Ίντερ απόψε στον εμφύλιο της πόλης σε επίπεδο ημιτελικού (πρώτου) στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σέντρα στις 22.00 με μετάδοση Cosmotesport1 και ΜΕGA...

H Mίλαν: Το υπέρ της 1-0 στον εντός έδρας προημιτελικό με τη Νάπολι αποδείχθηκε πολύτιμο στη ρεβάνς. Μπήκε δυνατά, «αφόπλισε» την αντίπαλο με μαζική, αλλά μελετημένη άμυνα και μπορεί ο Ζιρού να έχασε πέναλτι στο 22’, αλλά έγραψε το 1- 0 (43’) έπειτα από απίθανο σόλο του Λεάο. Φουλ άμυνα στο 2ο ημίχρονο, απορρόφησε την πίεση, γλίτωσε από πέναλτι στο 82’ (απέκρουσε ο Μενιάν), το τελικό 1-1 έγινε στο 93’ και δεν την πτόησε. Για 7η φορά στα ημιτελικά την εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν.

Αγωνιστικά νέα: Στο ματς με τη Λάτσιο υπέστη μυϊκό τραυματισμό ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Λεάο και παρά το ότι το ιατρικό τιμ των «ροσονέρι» θεωρεί προτιμότερο το να προφυλαχθεί, ο Πιόλι τόνισε ότι θα τον περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή, καθώς είδε βελτίωση τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη. Ένα μυϊκό πρόβλημα ταλαιπωρεί τον χρήσιμο μπακ Φλορέντσι, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο κίπερ Ταταρουσάνου, οι χαφ Αντλί, Βρανκς, ο μπακ Ντεστ και ο φορ Ιμπραΐμοβιτς, όλοι εφεδρικοί.

Η Ίντερ: Το 2-0 εις βάρος της Μπενφίκα και μάλιστα εκτός έδρας έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης, η ρεβάνς αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα. Προηγήθηκε στο 14’ με τον Μπαρέλα, δεν την πτόησε το 1-1 (38’). Τα γκολ των Μαρτίνες (65’) και Κορέα (78’) σφράγισαν την εύκολη και δίκαιη πρόκριση, παρά το ότι η χαλάρωση στο φινάλε έφερε το τελικό 3-3 (86’, 95’). Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι πέρασε δύο πορτογαλικά εμπόδια (+ Πόρτο) σε ισάριθμα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και στα ημιτελικά την περιμένει η υπέρτατη πρόκληση, με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Αγωνιστικά νέα: Εκτός δράσης σταθερά ο άλλοτε ηγετικός κεντρικός αμυντικός Σκρίνιαρ (έπεσε στην ιεραρχία εδώ και λίγους μήνες, αποφασίζοντας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του), ενώ το πρόβλημα στην ωμοπλάτη ενδέχεται να κρατήσει εκτός τον χρήσιμο αριστερό μπακ-χαφ Γκόσενς. Η παρουσία του ή μη θα αποφασιστεί την ύστατη στιγμή, κάτι που ισχύει και για τον έμπειρο αμυντικό Ντ’ Αμπρόζιο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τόσο στα στόπερ, όσο και στα χαφ. Ο Μαρτίνες είναι σίγουρος στην επίθεση, με Τζέκο ή Λουκάκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News