Στα ημιτελικά και...με τη βούλα Σίτι και Ίντερ και...έρχονται νέες μεγάλες μάχες!

Ποδόσφαιρο
Στα ημιτελικά και...με τη βούλα Σίτι και Ίντερ και...έρχονται νέες μεγάλες μάχες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να έχασε πέναλτι αλλά ο Χάαλαντ βρήκε και χθες τον τρόπο να σκοράρει στο Μόναχο. Η Μπάγερν απλά ισοφάρισε (1-1) με πέναλτι του Κίμιχ και η ομάδα του Γκουαρδιόλα με το θριαμβευτικό 3-0 από την Αγγλία πέρασε στα ημιτελικά του Champions League όπου θα βρει μπροστά της...τη μεγαλυτερη ομάδα του θεσμού, τη Ρεάλ Μαδρίτης! Μάλιστα το παιχνίδι θα είχε ξεκινήσει με αποβολή του Ουπαμεκανό και οι Γερμανοί θα έπαιζαν με δέκα ολόκληρο σχεδόν το ματς αλλά...γλίτωσαν για λίγα εκατοστά (με οφσάιντ).

*Όσο για την άλλη ρεβάνς; Είδαμε Ίντερ για μεγάλα πράγματα! Παρότι στο πρωτάθλημα «παραπαίει», η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στην Μπενφίκα και έφυγε για τα ημιτελικά. Αυτή τη φορά, παρότι έμεινε στο 3-3 (Μπαρέλα, Μαρτίνες, Κορέα-Αουρσνές, Σίλβα, Μούσα τα γκολ) με τους Λουζιτανούς, είχε για προίκα το 2-0 του πρώτου ματς και με συνολικό σκορ 5-3 πέρασε στους «4» του Champions League.

Εκεί όπου θα έχουμε νέο ιταλικό εμφύλιο και… Derby della Madonnina, με την Ίντερ να κοντράρεται με τη Μίλαν για το ένα εισιτήριο του τελικού. Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε ημιτελικά, με την τελευταία να είναι τη σεζόν 2002/03 όπου οι «ροσονέρι» είχαν προκριθεί με δύο ισοπαλίες και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ που βρισκόταν σε ισχύ.

Πάρτι στο «Σαν Σίρο» από περισσότερους από 75 χιλ. οπαδούς των «νερατζούρι» που δημιούργησαν και ένα φανταστικό κορεό πριν τη σέντρα, στέλνοντας μήνυμα ενόψει των αγώνων με τη συμπολίτισσα (σσ. «το Μιλάνο μας ανήκει»).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News