Champions League: Απίστευτη η Αταλάντα, σόκαρε το Λονδίνο η Λειψία!

Ποδόσφαιρο
Champions League: Απίστευτη η Αταλάντα, σόκαρε το Λονδίνο η Λειψία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλοί και Γερμανοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης στις δύο αποψινές αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης

Πτήση στα... αστέρια έκανε απόψε η Αταλάντα στο Μπέργκαμο, καθώς διέλυσε με 4-1 την Βαλένθια και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην προημιτελική φάση του Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς που έγινε στο Λονδίνο, η Λειψία... σόκαρε την Τότεναμ, καθώς έφυγε νικήτρια με 0-1 και γίνεται πλέον το φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει επί γερμανικού εδάφους.

Αταλάντα-Βαλένθια 4-1

Η Αταλάντα ισοπέδωσε την Βαλένθια στο Μπέργκαμο, με τον Ολλανδό Χανς Χάτεμπερ να σημειώνει δύο γκολ (16’, 62’) και τους Ίλισιτς (42’) και Φρόιλερ (55’) από ένα. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει, δίχως υπερβολή και μεγαλύτερο σκορ. Η Βαλένθια ήταν κάκιστη αμυντικά και άτυχη επιθετικά και κράτησε μια μικρή ελπίδα με το γκολ του Τσέρισεφ στο 66’.

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Καλντάρα (75’ Ζαπάτα) Χάτεμπερ, Χόσενς, Γκόμες (81’ Μαλινόφσκι), Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς

Βαλένθια: Ντομενέκ, Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκουέντες (66’ Τσέρισεφ), Σολέρ, Τόρες, Μάξι Γκόμες (73’ Γκαμεϊρό).

Τότεναμ-Λειψία 0-1

Ένα εύστοχο πέναλτι του Τίμο Βέρνερ ήταν αρκετό στην Λειψία για να περάσει νικηφόρα από το Λονδίνο (0-1 την Τότεναμ) και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Οι απουσίες των Κέιν και Σον στοίχισαν αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά στην ομάδα του Μουρίνιο, που έκανε φοβισμένο παιχνίδι και τώρα θα πρέπει να πάει στη Γερμανία για να κάνει μια μεγάλη ανατροπή...

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Φερνάντες (64’ Λαμέλα), Λο Σέλσο, Άλι (64’ Εντομπελέ), Μπέργκβαϊν, Μούρα.

Λειψία: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Αμπάντου, Χάλστενμπεργκ, Μουκιελέ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ (83’ Φόρσμπεργκ), Ανχελίνιο, Ενκουενκού (74’ Χαϊντάρα), Βέρνερ, Σικ (77’ Πούλσεν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News