default-image

Χωρίς να φορτσάρει στα ημιτελικά η Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Χωρίς να φορτσάρει στα ημιτελικά η Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να ανεβάσει στροφές η Μπάγερν κατάφερε να περάσει στους «4» του Champions League, έπειτα από το 0-0 απέναντι στη Σεβίλλη, έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 4’ και άνηκε στη γηπεδούχο, Μπάγερν. Ο Χάμες εκτέλεσε από καλή θέση ένα φάουλ όμως η μπάλα πέρασε αόυτ.

Στο 7’ ο Λεβαντόφσκι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Πολωνός επιθετικός βρισκόταν σε δύσκολη γωνία και ο Σόρια έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση από την πλευρά της Σεβίλλης ήρθε στο 11’ όταν ο Σαράμπια βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή με το τελείωμα του ωστόσο να είναι  πολύ άσχημο και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στόχο δε βρήκε ούτε η προσπάθεια του Εσκουδέρο στο 26' ο οποίος μπορεί να πρόλαβε από πλάγια θέση να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα δεν πήρε ποτέ κατεύθυνση προς το τέρμα.

Η τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή, στο φτωχό πρώτο μέρους που χάρισαν στο κοινό της Αλιάντζ Αρένα οι δύο ομάδες άνηκε και αυτή στους Βαυαρούς. Ο Ριμπερί λίγο πριν τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως εξαιρετική ήταν και η αντίδραση του Σόρια, ο οποίος δήλωσε ξανά παρών και κράτησε το μηδέν για τη Σεβίλλη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να προσπαθούν να βάλουν ένα τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ως εκ τούτου η Γερμανική ομάδα πέρασε άνετα στους «4» του Θεσμού.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια (87’ Ζούλε), Μαρτίνεθ, Χάμες, Ρόμπερ, Μίλερ, Ριμπερί (71’ Τιάγκο), Λεβαντόφσκι (77’ Βάγκνερ).

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Σόρια, Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Βάσκε (81’ Νολίτο)ς, Κορέα, Σαράμπια (70’ Σάντρο), Μπεν Γιεντέρ (65’ Μουριέλ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News