Απόψε υπάρχει και η μάχη Άιντραχτ-Νάπολι!

Ποδόσφαιρο
Απόψε υπάρχει και η μάχη Άιντραχτ-Νάπολι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε όμως (22.00-Cosmotesports3) υπάρχει στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο ματς Άιντραχτ-Νάπολι στη Γερμανία με τους Ιταλούς να προέρχονται...από αγωνιστικά όργια στη φάση των ομίλων!

Τα δεδομένα στην Άιντραχτ: Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκραλ (0/0). Είναι αμφίβολος ο συχνά βασικός αμυντικός χαφ Ρόντε (17/3). Θα είναι στην αποστολή, απίθανο να είναι βασικός. Έβδομο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συνήθως βασικός δεξιός μπακ Εμπιμπέ (11/2), όγδοο ο αναπληρωματικός χαφ Βένιχ (1/0).

Η πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά – Κνάουφ, Καμάντα, Σο, Μαξ – Λίντστρεμ, Γκέτσε – Κολό Μουανί.

Τα δεδομένα στη Νάπολι: Τραυματίας ο επιθετικός Ρασπαντόρι. Ο Σπαλέτι επαναφέρει στην ενδεκάδα τους τέσσερις βασικούς που ξεκούρασε την Παρασκευή απέναντι στη Σασσουόλο. Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού του Οσιμέν δεν θα του στερήσει την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Με το κλασικό 4-3-3 οι «παρτενοπέι» με τους Λοσάνο, Οσιμέν, Κβαρατσκέλια στην τριάδα της επίθεσης.

Η ενδεκάδα (4-3-3): Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Οσιμέν, Κβαρατσκέλια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News