ΠΑΟΚ: Με Κοπεγχάγη, Σλόβαν και Λίνκολν στο Conference League

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Με Κοπεγχάγη, Σλόβαν και Λίνκολν στο Conference League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καλό μάτι βλέπουν τον όμιλο στον ΠΑΟΚ και στοχεύουν στην πρωτιά

Μία ημέρα μετά από την πρόκρισή του εις βάρος της Ριέκα στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ έμαθε τους τρεις αντιπάλους τους, με την κλήρωση της Παρασκευής που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη να φέρνει στο δρόμο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου τις Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά στάθηκε και τυχερός στην κλήρωση μιας και από το γκρουπ δυναμικότητας γλίτωσε ομάδες όπως η Τότεναμ και η Ρόμα. Θυμίζουμε πως πρόκριση στους «16» του θεσμού εξασφαλίζουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους ομίλους του Europa Conference League, ενώ οι σύλλογοι που θα τερματίσουν δεύτεροι θα χρειαστούν τον νοκ-άουτ γύρο με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στο Europa League.

Η Κοπεγχάγη είναι η ομάδα που ήρθε στο δρόμο του Δικεφάλου μέσα από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας, με τους Δανούς να αποτελούν τα τελευταία χρόνια το σπίτι του Έλληνα διεθνή μέσου, Ζέκα, ενώ από το 3ο γκρουπ "ψάρεψε" την Σλόβαν την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League και από το 4ο έπεσε πάνω στην Λίνκολν, που έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Οι οκτώ όμιλοι που προέκυψαν από την κληρωση:

1ος όμιλος: ΛΑΣΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αλασκέρτ, Ελσίνκι

2ος όμιλος: Γάνδη, Παρτίζαν, Φλόρα Ταλίν, Ανόρθωση

3ος όμιλος: Ρόμα, Ζόρια, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μπόντο Γκλιμτ

4ος όμιλος: Άλκμααρ, Κλουζ, Γιάμπλονετς, Ράντερς

5ος όμιλος: Σλάβια Πράγας, Φέγενορντ, Ουνιόν Βερολίνου, Μακάμπι Χάιφα

6ος όμιλος: Κοπεγχάγη, ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Λίνκολν

7ος όμιλος: Τότεναμ, Ρεν, Φίτεσε, Μούρα

8ος όμιλος: Βασιλεία, Κάραμπαγκ, Καϊράτ Αλμάτι, Ομόνοια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News