Σκηνές απείρου κάλλους: «Πλακώθηκαν» στις εξέδρες συγγενείς Γάλλων διεθνών

Ποδόσφαιρο
Σκηνές απείρου κάλλους: «Πλακώθηκαν» στις εξέδρες συγγενείς Γάλλων διεθνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στη μάνα του Ραμπιό και τους γονείς Πογκμπά και Εμπαπέ!

Σκηνές απείρου κάλλους στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου του Βουκουρεστίου μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά και μετά τα πέναλτι της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Ελβετία.

Λίγο μετά το γκολ που έφερε το 3-3, η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό (Βερονίκ) σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχασε την κατοχή, κάτι που οδήγησε στο γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό έφερε έντονο εκνευρισμό στο μέρος που κάθονταν συγγενείς και φίλοι του Πολ Πογκμπά, που ζήτησαν τον λόγο με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο.

Η Βερονίκ Ραμπιό δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού τα έχωσε και στους γονείς του Κιλιάν Μπαπέ, ζητώντας τους «να μαζέψουν τον υπερόπτη γιο τους», κάτι που λίγο έλειψε να την φέρει στα χέρια μαζί τους, αφού το επεισόδιο αυτό έλαβε χώρα λίγο μετά το χαμένο πέναλτι του Μπαπέ που έφερε τον αποκλεισμό των «τρικολόρ».

Η μητέρα του Ραμπιό είχε φραστικό επεισόδιο με αρκετούς Γάλλους δημοσιογράφους, τους οποίους κατηγόρησε για προστασία του Μπαπέ, ενώ είχε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειας και άλλων Γάλλων διεθνών.

Οι πολύ έντονες σκηνές στην εξέδρα των επισήμων κράτησαν για πάνω από 20 λεπτά και προκάλεσαν τεράστια έκπληξη, εκνευρισμό και θυμό σε όλη την γαλλική αποστολή, με πολλά μέλη της να δηλώνουν σοκαρισμένοι από αυτή την έκρηξη της Βερονίκ Ραμιό, που διάλεξε το χειρότερο timing για να ξεσπάσει και να δείξει το άσχημο κλίμα που πιθανώς υπάρχει στα αποδυτήρια των «τρικολόρ».

Πηγή www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News