Σίτι: Ποσό που σπάει τα ρεκόρ για τον Τζακ Γκρίλις

Ποδόσφαιρο
Σίτι: Ποσό που σπάει τα ρεκόρ για τον Τζακ Γκρίλις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσφέρει 116 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στην ιστορία των μεταγραφών Αγγλων παικτών! Διαψεύδει η Άστον Βίλα

Ο Τζακ Γκρίλις παραμένει στο «στόχαστρο» μεγάλων ομάδων της premier league, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι κινούνται για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή μέσου από την Αστον Βίλα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του και είναι έτοιμη ν' ανακοινώσει την απόκτηση του.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα του Γκρίλις να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά έχει ορίσει την τιμή πώλησης του πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του και προσφέρει 116 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο της Αστον Βίλα, σπάζοντας όλα τα μεταγραφικά ρεκόρ της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των μεταγραφών Αγγλων παικτών!

Να σημειωθεί πως ο Γκρίλις ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ έως το καλοκαίρι του 2025 και φέτος σε 22 συμμετοχές στην Premier League έχει 6 γκολ και 12 ασίστ.

Η Μαντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να κυνηγάει την απόκτηση του Χάρι Κέιν ακόμα και με την ολοκλήρωση της υπογραφής του Τζακ Γκρίλις, αναφέρει το ESPN.

Διαψεύδει η Άστον Βίλα

Αν και κάποια δημοσιεύματα στη Βρετανία εμφανίζουν ως «κλεισμένη» τη μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, αντί 100 εκατ. λιρών, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το BBC, επικαλούμενο πηγές από την Αστον Βίλα, που διαβεβαιώνουν ότι ως τώρα δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ούτε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ούτε από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Επιπρόσθετα, από τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραχώρησης του διεθνούς άσου και ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας γίνονται υπό το πρίσμα να πλαισιώσουν, και όχι να αντικαταστήσουν τον Γκρίλις, με τον οποίο οι «χωριάτες» φέρεται να έχουν κάτσει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου (για την ακρίβεια, τυπικά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει καν αρχίσει) και πολλά μπορούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταστήσει τον αρχηγό της Αστον Βίλα ως έναν από τους βασικούς στόχους της αυτό το καλοκαίρι.

Πηγές ΑΠΕ ESPN Φωτογραφία youtube

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News