Μιχάλης Σπυριδάκης: Από το Καμηλάρι… στην Eredivisie!

Ποδόσφαιρο
Μιχάλης Σπυριδάκης: Από το Καμηλάρι… στην Eredivisie!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοναδικές στιγμές για τον Μεσαρίτη που πανηγυρίζει με την Go Ahead Eagles την άνοδο

Το αποψινό θρίλερ στην Ολλανδία για τα εισιτήρια ανόδου από την Β’ Εθνική στην Eredivisie είχε άρωμα… Μεσαράς! Κι αυτό γιατί η Go Ahead Eagles, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής Μιχάλης Σπυριδάκης πήρε την άνοδο για την Eredivisie!

Όλο το Καμηλάρι παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη των αγώνων, με την Go Ahead Eagles να επικρατεί με 0-1 της Εξέλσιορ και να περιμένει αργά το βράδυ την ολοκλήρωση του αγώνα της Ντε Γκράαφσαπ με την Χέλμοντ.

Η Ντε Γκράαφσαπ έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της και το εισιτήριο ανόδου πήγε στην Go Ahead Eagles, η οποία πέτυχε ένα μικρό θαύμα… Η άνοδος πανηγυρίστηκε έξαλλα, με τον 20χρονο Μεσαρίτη ποδοσφαιριστή να ζει μοναδικές στιγμές, καθώς πριν λίγες ημέρες έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και θα αγωνίζεται του χρόνου ως αντίπαλος απέναντι σε κορυφαία clubs της Ολλανδίας όπως ο Άγιαξ, η Αϊντχόβεν και η Φέγενορντ!

(Photos: ESPN TV)

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Μιχάλης Σπυριδάκης και είχε αναφερθεί και στο όνειρο της ανόδου στην Eredivisie, το οποίο έγινε πραγματικότητα απόψε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News