Ο Γκουαρδιόλα, το ρεκόρ και ο μέγας βασιλιάς του διαδικτύου

Απόψεις
Ο Γκουαρδιόλα, το ρεκόρ και ο μέγας βασιλιάς του διαδικτύου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

500 εκατομμύρια ακόλουθοι του Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την καταπολέμση του καρκίνου των παιδιών τα παπούτσια του Μέσι και το αξιοπρεπές ξεκίνημα του Τούχελ στην Τσέλσι

Η εντυπωσιακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες εβδομάδες ανέδειξε προπονητή του μήνα στην Premier League τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Μια (ακόμη) τιμητική διάκριση που συνοδεύτηκε με ιστορικό ρεκόρ για τους Πολίτες. Η Σίτι πέτυχε τις περισσότερες νίκες που έχει πετύχει ποτέ μια ομάδα σε έναν μήνα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο -5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τον περασμένο μήνα.. Παράσημο επίσης για τον τεχνικό, η ανάδειξη του Ιλκάι Γκουντογκάν ως καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον Ιανουάριο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο πρώτος αθλητής που έπιασε 500 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς!

Ο Λιονέλ Μέσι δώρισε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια που φορούσε όταν σημείωσε το 644ο γκολ της Μπαρτσελόνα στο Καταλανικό Μουσείο Τέχνης. Θα δημοπρατηθούν αργότερα φέτος και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου στα παιδιά.

Αξιοπρεπέστατο ξεκίνημα για τον Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι: 5 παιχνίδια. 4 νίκες, 1 ισοπαλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News