default-image

Ε όχι και στη Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο ρε παιδιά!

Απόψεις
Ε όχι και στη Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο ρε παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είπαμε πως μέσα στο καλοκαίρι και δη σε κάθε μεταγραφική περίοδο γραφει ο καθένας ότι θέλει. Ειδικά φέτος που το ποδόσφαιρο έγινε επίκαιρο τον Αύγουστο και κάθε βράδυ βλέπουμε μπάλα άνοιξε η όρεξη για μεταγραφολογία! Βέβαια κάποια πράγματα έχουν και όρια αλλά τι γίνεται όταν ένας γνωστός και αξιόπιστος δημοσιογράφος μιλάει για πιθανότητα μεταγραφής του Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα;

Για να το δούμε το θέμα αναλυτικά:«Βόμβα» έριξε ο Γκιγιέρμ Μπαλάγκ, έγκυρος δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Sky Sports, ειδικός στα θέματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προταθεί σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Μπαρτσελόνα!

Ο λόγος για αυτή την ανατροπή είναι ότι η Γιουβέντους έχει επιλέξει να στείλει τον CR7 όπου-όπου προκειμένου να γλιτώσει το υπέρογκο συμβόλαιό του.

Ο αφόρητος μισθός που κερδίζει ο Ρονάλντο δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια στη «γηραιά κυρία» και μέσα από τις δηλώσεις του έγκυρου δημοσιογράφου, υπάρχει η ανατροπή σε όλα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα στη σχέση της ομάδας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο λόγος για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνδεθεί με την Παρί δεν είναι επειδή σκέφτεται να τον αποκτήσει, αλλά λόγω του ότι ο Ζόρζε Μέντες (σ.σ. ο μάνατζερ) έχει δώσει οδηγίες να βρεθεί μια ομάδα για τον σούπερ σταρ. Αυτό το βλέπουμε τους τελευταίους έξι μήνες. Μάλιστα, είχε ακουστεί και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είχε πει «με τίποτα, δεν επιστρέφει». Έγιναν μετά συζητήσεις με MLS κλπ. Επειδή η Γιουβέντους θέλει να ξεφορτωθεί αυτό τον μισθό.

Είναι τόσο δραστικές οι εξελίξεις. Έχει προταθεί παντού, συμπεριλαμβανομένης και της Μπαρτσελόνα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον ξεφορτωθούν τόσο εύκολα. Στην πραγματικότητα, με τα χρήματα που κερδίζει, περίπου 23 εκατ.€ καθαρά. Αυτά κέρδιζε και στη Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύω ότι ισορρόπησε τους μισθούς του όταν πήγε στη Γιουβέντους.

Ποιος θα πληρώσει, όμως, αυτά τα χρήματα;», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο ράδιο του BBC αφήνοντας μια «βόμβα» να αιωρείται για το μέλλον του Ρονάλντο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News