Βασίλισσα ξανά με Ζιντάν η Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Βασίλισσα ξανά με Ζιντάν η Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga για 34η φορά στην ιστορία της

Με το 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και μαθηματικά τον 34ο τίτλο της στη La Liga, τρέχοντας ένα τέλειο σερί 10 νικών μετά την καραντίνα.

Ο φετινός τίτλος ήταν έργο Ζιντάν! Πήρε το πρωτάθλημα το 2017, το 2018 έφυγε και το 2019 επέστρεψε, για να το ξαναπάρει το 2020…

Ο Ζιζού πάει να γίνει ο πιο αγαπημένος και επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ, καθώς την οδήγησε στην 34η κατάκτηση της La Liga (σ.σ.: 26 έχει η Μπαρτσελόνα). Οι Μαδριλένοι επικράτησαν δύσκολα 2-1 της Βιγιαρεάλ, σφραγίζοντας και μαθηματικά ακόμα έναν τίτλο στην ασύλληπτη ιστορία τους με τις ασημένιες κούπες.

Την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελόνα γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα (1-2), οι Μερένγκες με τον κλασικό φετινό τρόπο τους, κλειστά πίσω και με όχι τόση φαντασία μπροστά, έπαιρναν το ζητούμενο και επέστρεφαν στην κορυφή της Ισπανίας. Εκεί τους έστειλε ο Καρίμ Μπενζεμά που καθάρισε το ματς, σκοράροντας δύο ακόμα φορές, για να φτάσει τα 21 γκολ στη διοργάνωση, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία με τη λευκή φανέλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News