default-image

Μουρίνιο: Στηρίζει την προσπάθεια για να βρεθεί το εμβόλιο

Ποδόσφαιρο
Μουρίνιο: Στηρίζει την προσπάθεια για να βρεθεί το εμβόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πλευρά της Ε.Ε. έχει αναλάβει το εγχείρημα της συγκέντρωσης των 7,5 δισ ευρώ για να υλοποιήσει τον στόχο της και ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια...

Οι δύσκολοι καιροί που έχει επιφέρει ο κοροναϊός στην Ευρώπη έχουν βγάλει στην επιφάνεια τις κοινωνικές ευαισθησίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Αφού βοήθησε εθελοντικά την κοινότητα στο Λονδίνο μεταφέροντας τρόφιμα, έγινε σύμμαχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον πιο σημαντικό σκοπό: στην παρασκευή του εμβολίου κατά του Covid-19.

Η πλευρά της Ε.Ε. έχει αναλάβει το εγχείρημα της συγκέντρωσης των 7,5 δισ ευρώ για να υλοποιήσει τον στόχο της και ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια, επικοινωνώντας το μήνυμά του στο παρακάτω βίντεο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Ο αγώνας εναντίον του κοροναϊού είναι σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου: απαιτείται ομαδική εργασία. Ο κοροναϊός είναι ο χειρότερος αντίπαλος που έχουμε σήμερα και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Υποστηρίζουμε τις ευρωπαϊκές προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων και θεραπείας κατά του ιού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News