Διεθνές Ποδόσφαιρο

Μέσι: «Εξ αρχής συμφωνήσαμε στη μείωση των μισθών»

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόφαση των παικτών, με… αιχμές για τη διοίκηση

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να αποδεχθούν τη μείωση 70% του μισθού τους λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε με σχετική ανάρτησε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο αρχηγός των Καταλανών επισήμανε μάλιστα ότι αυτή ήταν η πρόθεση τους εξ αρχής, αλλά έπρεπε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

Μάλιστα, άφησε αιχμές προς τη διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της ομάδας θα πάρουν κανονικά το 100% του μισθού τους.

Αναλυτικά ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» ανέφερε: «Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σχετικά με τους μισθούς των παικτών στην ΕΡΤΕ. Πριν απ' όλα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η θέλησή μας ήταν πάντα να εφαρμοστεί μία μείωση των μισθών που λαμβάνουμε. Γιατί καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση και είμαστε οι πρώτοι που ΠΑΝΤΑ βοηθάμε το club όταν μας το έχει ζητήσει.

Επίσης, πολλές φορές το έχουμε κάνει με δική μας πρωτοβουλία σε άλλες στιγμές που το θεωρήσαμε απαραίτητο ή σημαντικό. Γι' αυτό δεν μας εκπλήσσει ότι μέσα στο club, υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να μας βάλει πίεση για να κάνουμε κάτι που πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι θα το κάναμε.

Έτσι, εάν η συμφωνία άργησε λίγες ημέρες, είναι γιατί ψάχναμε τη φόρμουλα για να βοηθήσουμε το club και επίσης τους εργαζόμενους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από τη δική μας πλευρά, έφτασε η στιγμή να ανακοινώσουμε ότι στο περιθώριο της μείωσης 70% του μισθού μας κατά τη διάρκεια της ΕΡΤΕ, θα κάνουμε ακόμη μερικές θυσίες για να μπορούν οι εργαζόμενοι του club να πάρουν το 100% του μισθού τους κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης.

Το ότι δεν μιλήσαμε μέχρι τώρα έγινε γιατί προτεραιότητα για εμάς ήταν να αναζητήσουμε πραγματικές λύσεις για να βοηθήσουμε το club, αλλά κι αυτούς επίσης που θα ζημιώνονταν περισσότερο απ' αυτή την κατάσταση. Κλείνουμε χωρίς να σας στείλουμε ένα χαιρετισμό, αλλά με πολύ δύναμη σε όλους τους μπλαουγκράνα που περνούν δύσκολα σε αυτές τις σκληρές στιγμές, αλλά και σε όλους όσοι περιμένουν με υπομονή το τέλος αυτής της κρίσης στα σπίτια τους.

Πολύ σύντομα θα βγούμε απ' αυτή την περιπέτεια και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια