Διεθνές Ποδόσφαιρο

UEFA σε ΕΠΟ: Κανένα θέμα προσωρινής διοικούσας επιτροπής!

Συνάντηση Γραμμένου και μελών ΕΠΟ με τον πρόεδρο και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε την Πέμπτη (6/2) στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον ταμία της ομοσπονδίας, Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Ε.Ε., Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, όπως τον Ζόραν Λάκοβιτς.

Όπως αναφέρει ο sport-fm.gr, η ηγεσία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ήταν κατηγορηματική σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα διορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής, όπως προέβλεπαν σενάρια των τελευταίων ημερών.

Κάτι που σημαίνει πως η ομοσπονδία θα πάει κανονικά με διοίκηση Γραμμένου στις εκλογές του προσεχή Ιούλη.

Στην διάρκεια των συναντήσεων, εξάλλου, συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της UEFA να επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την ΕΠΟ και τη χώρα μας.

Επαναβεβαιώθηκε, παράλληλα, η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, βάσει των ήδη συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια