default-image

Χρυσή Μπάλα 2019: Ο Μέσι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά!

Ποδόσφαιρο
Χρυσή Μπάλα 2019: Ο Μέσι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ο Αργεντινός που κυριάρχησε στο λαμπερό Παρίσι...
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους και το «France Football» ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς που πέρασε και έφτασε στην κατάκτηση της έκτης «Χρυσής Μπάλας» στην καριέρα του.

Πλέον είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν, αφού ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πέντε.

Την περσινή χρονιά, ο Μέσι έφτασε στην κατάκτηση της La Liga με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η ομάδα του αποκλείστηκε στα ημιτελικά, ενώ δεν κατέκτησε ούτε το Copa del Rey, αλλά ούτε και το Copa America.

Ωστόσο, έκανε εξαιρετική χρονιά σε ατομικό επίπεδο, αφού κατέκτησε το «Χρυσό Παπούτσι».Αναλυτικά η τελική κατάταξη της δεκάδας

1.Μέσι (Μπαρτσελόνα)

2. Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ)

3. Ρονάλντο (Γιουβέντους)

4. Μανέ (Λίβερπουλ)

5. Σαλάχ (Λίβερπουλ)

6. Μπαπέ (ΠΣΖ)

7. Άλισον (Λίβερπουλ)

8. Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)

9. Μπ. Σίλβα (Μαν. Σίτι)

10. Μαχρέζ (Μαν. Σίτι)                                        O σεβασμός του δεύτερου Φαν Ντάικ

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο δεύτερος στη ψηφοφορία Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, δείχνοντας τον σεβαμό του στον Μέσι: «Έξι φορές τη Χρυσή Μπάλα, πρέπει να το σεβαστείς αυτό το επίτευγμα. Ημουν κοντά, αλλα δυστυχώς, ο Μέσι ήταν λίγο καλύτερος. Είμαι περήφανος γι αυτό που έχω πετύχει. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρω μια μέρα, αν και είναι δύσκολο όσο υπάρχουν παίκτες όπως ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο» τόνισε ο αμυντικός των Reds που βρέθηκε στην 2η θέση, πίσω από τον Μέσι και πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν πήγε καν στην τελετή... 

Άλισον για το τέρμα: Στον Άλισον της Λίβερπουλ κατέληξε το πρώτο τρόπαιο «Λεβ Γιασίν» το οποίο δίνεται από φέτος στον καλύτερο τερματοφύλακα της σεζόν. Ο «φύλακας άγγελος» της Λίβερπουλ αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία αφήνοντας πίσω τον Τερ Στέγκεν στη δεύτερη θέση και τον Έντερσον στην τρίτη.

Ντε Λιχτ, ο νέος: Στον Ματίας Ντε Λιχτ που έφτασε με τον Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε σπουδαία μεταγραφή το καλοκαίρι στη Γιουβέντους, κατέληξε το βραβείο του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν από το France Football. Ο Ολλανδός, παρέλαβε το βραβείο «Ρεϊμόν Κοπά» όπως αποκαλείται, από τον περσινό κάτοχο, Κιλιάν Μπαπέ.

Η κορυφαία γυναίκα: Κορυφαία από τις γυναίκες τέλος αναδείχτηκε η Αμερικανίδα Ράπινο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News