default-image

Ο Μαραντόνα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Αργεντινής για τα επεισόδια στο Ρίβερ-Μπόκα

Αθλητισμός
Ο Μαραντόνα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Αργεντινής για τα επεισόδια στο Ρίβερ-Μπόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα θλιβερά επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του δεύτερου τελικού για το Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς, έχουν προκαλέσει συζητήσεις σε όλο τον κόσμο.

Όλοι αναζητούν τις ευθύνες και σε ποιον πρέπει να καταλογιστούν, ενώ ο Ντιέγκο Μαραντόνα δε δίστασε να τα… βάλει με τον πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι για το χάος που επικράτησε.

Έτσι, από το Μεξικό όπου βρίσκεται έχοντας αναλάβει την Ντοράντος (δεύτερη κατηγορία της χώρας), κοίταξε πιο… ψηλά.

Συγκεκριμένα προς το μέρος του Μαουρίτσιο Μάκρι, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Αργεντινής και Νο 1 πολίτη της χώρας, πως εκείνος ευθύνεται για όσα έγιναν στο Μπουένος Άιρες το Σάββατο.

«Αυτά που έγιναν στην πατρίδα μου είναι θλιβερά. Ο πρόεδρος Μάκρι κορόιδεψε πολύ κόσμο λέγοντας ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα και τελικά η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη από ό,τι ήταν πριν. Υπάρχει τρόμος να βγεις να παίξεις στο γήπεδο, υπάρχει τρόμος στις γειτονιές, ληστείες και κλοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο, ο οποίος στην Αργεντινή έχει συνδέσει φυσικά το όνομά του με την Μπόκα Τζούνιορς, φορώντας τη φανέλα της σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News