default-image

Νέα... γκέλα για την Μπαρτσελόνα που "έσωσε" το βαθμό στο 84'

Αθλητισμός
Νέα... γκέλα για την Μπαρτσελόνα που "έσωσε" το βαθμό στο 84'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτη σερί γκέλα για την Μπαρτσελόνα που έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο 84΄με γκολ του Μουνίρ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Καμπ Νόου».

Άστοχη αποδείχθηκε η επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και παρά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα, να αφήσει εκτός της αρχικής 11άδας τους Λέο Μέσι και Σέρχι Μπουσκέτς, για την 7η αγωνιστική της Primera Division κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι «μπλαουγκράνα» συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις αφού σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχαν ρυθμό, ενώ απουσίαζαν και οι συνδυασμοί, με συνέπεια να παραχωρήσουν ισοπαλία στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1 εντός έδρας).

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς με τους Βάσκους να κλείνουν καλά τους χώρους και τους παίκτες του Βαλβέρδε να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις και να βρουν εστία. Κάτι που έγινε από την Μπιλμπάο στο 41΄όταν ο Ντε Μάρκος άνοιξε το σκορ (0-1) και πάγωσε το «Καμπ Νόου».

Η κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Βαλβέρδε να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 51΄ βάζοντας τον Μπουσκέτς αντί του Σέρζι Ρομπέρτο, ενώ στο 55' έριξε στη «μάχη» και τον Μέσι που αντικατέστησε τον Βιδάλ. Η ομάδα του Βαλβέρδε άλλαξε πρόσωπο μετά από αυτές τις αλλαγές, με τον Κουτίνιο να έχει δοκάρι στο 62', ενώ λίγο αργότερα σουτ του Μέσι πέρασε λίγο έξω.

Το γκολ για της ισοφάρισης ήρθε στο 84΄ με τον Μουνίρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μέσι. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι Καταλανοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ανατροπή αλλά στο 91΄ο Ράκιτιτς έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Κάπως έτσι η Μπάρτσα έμεινε δίχως νίκη για 3ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή (28/9)

Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ 2-2

(6’ Ντε Τομάς, 47’ πεν. Κακουτά – 19’ Ιγκλέσιας, 45’+1’ Γκρανέρο)

Σάββατο (29/9)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια 0-1

(36’ Γκαμεϊρό)

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1

(84΄Μουνίρ- 41΄ Ντε Μάρκος)

Εϊμπάρ – Σεβίλλη (19:30)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Κυριακή (30/9)

Ουέσκα – Τζιρόνα (13:00)

Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ (17:15)

Λεβάντε – Αλαβές (19:30)

Μπέτις – Λεγκανές (21:45)

Δεύτερα (1/10)

Θέλτα – Χετάφε (22:00)

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News