default-image

Στη λίστα της Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα της Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι για δυνατές μεταγραφικές κινήσεις είναι στη Γιουβέντους μετά τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό από το Champions League, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων στόχων.

Η γνωστή εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναλύει την νέα σεζόν της «Γηραιάς Κυρίας» και το σχεδιασμό της ο οποίος σε πρώτο πλάνο σχετίζεται με την καθιέρωση του Βόιτσιεχ Σέζνι κάτω από τα γκολπόστ και την παράλληλη απόκτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα (Μαρκέτι) στην θέση του Μπουφόν που οδεύει στο «κρέμασμα των γαντιών του».

Ενδιαφέρον και μάλιστα ελληνικό πάντως συγκεντρώνει το πλάνο όσον αφορά το κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους. Με τους έμπειρους Κιελίνι, Μπαρτζάλι να ανανεώνουν το συμβόλαιό τους και τον νεαρό Ματία Καλντάρα να έρχεται στο Τορίνο, οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να δώσουν νέο «αίμα» και ποιότητα στα μετόπισθεν, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται.

Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό υπάρχουν ισχυροί μνηστήρες (Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) προσθέτοντας ότι το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς εκπνέει την νέα σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News