ΠΟΑ: Ξεκινούν επίσημα στις 24 Μαΐου τα μπαράζ!

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Ξεκινούν επίσημα στις 24 Μαΐου τα μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του neakriti.gr σχετικά με την μεγάλη καθυστέρηση έναρξης των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ της Κρήτης στον 7ο Όμιλο, λόγω της Δυτικής Αττικής.

Ενώ σε όλους τους υπόλοιπους ομίλους η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή 14 Μαΐου, για τον 7ο Όμιλο ορίστηκε η έναρξη για μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Μαΐου, προκειμένου να βγει ο πρωταθλητής και στην Δυτική Αττική, αφού εκεί το πρωτάθλημα είχε μπλοκάρει λόγω δικαστικών υποθέσεων στην τοπική ΕΠΣ, χωρίς οι ομάδες να ευθύνονται για αυτό.

Έτσι δόθηκε ειδική παράταση στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής για να δηλώσει πρωταθλητή στις 17 Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθεί η Α1 Κατηγορία.

Οι πρωταθλητές των τριών κρητικών Ενώσεων, πλην δηλαδή του Λασιθίου που δεν έγινε πρωτάθλημα, έχουν ξεκαθαρίσει, με τον ΠΟΑ από το Ηράκλειο, τον Ερμή Ζωνιανών από το Ρέθυμνο και τον Γρανίτη από τα Χανιά να συμμετέχουν στα μπαράζ. Επίσης, ο Ατρόμητος Πειραιά θα αγωνιστεί ως πρωταθλητής από την ΕΠΣ Πειραιά και αναμένονται πλέον ο δευτεραθλητής από την Αθήνα, που θα είναι ένας εκ των Ηλυσιακού ή Χαϊδαρίου και ο πρωταθλητής από την Δυτική Αττική, με τον τίτλο να τον διεκδικούν ο Απόλλων Πόντου και ο Ασπρόπυργος.

Οι ακριβείς ημερομηνίες για τα μπαράζ πρωταθλητών στον 7ο Όμιλο είναι:

1η αγωνιστική

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

2η αγωνιστική

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

3η  αγωνιστική

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

4η αγωνιστική

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

5η αγωνιστική

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

6η αγωνιστική

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

7η αγωνιστική

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News