Στο… απουσιολόγιο προστέθηκε ο Τσιλιανίδης, επέστρεψε ο Μπιφουμά

Ποδόσφαιρο
Στο… απουσιολόγιο προστέθηκε ο Τσιλιανίδης, επέστρεψε ο Μπιφουμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στη δράση, έχοντας γεμίσει τις… μπαταρίες τους με διήμερο ρεπό, και πλέον επικεντρώνονται στο προσεχές ματς με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο.

Η δουλειά για τη συνέχεια των play out έγινε σε «φουλ» ρυθμούς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, αφού στο… ιατρικό δελτίο προστέθηκε το όνομα του Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο Έλληνας άσος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως έδειξαν οι εξετάσεις έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ παράλληλα με τις θεραπείες η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά. 

Στον αντίποδα, ο Τιεβί Μπιφουμά ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη… φαρέτρα της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχασε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είχε επιστρέψει από την Αφρική μόλις μία ημέρα νωρίτερα, όμως πλέον θα είναι σε ετοιμότητα.

Από κει και πέρα, οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Κώστας Μπαλογιάννης έκαναν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης, μαζί με τους Γρίβα και Σηφάκη. Τόσο για τον Αργεντίνο μέσο, όσο και για τον Έλληνα μπακ-χαφ, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική, με κυκλοφορία της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News