Σχολικό πρωτάθλημα: Στους τελικούς Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου και το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου!

Ποδόσφαιρο
Σχολικό πρωτάθλημα: Στους τελικούς Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου και το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή πρόκριση των πρωταθλητών Ηρακλείου στο σχολικό αγοριών και κοριτσιών

Τους παγκρήτιους τίτλους και την συνέχιση της παρουσίας τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες του ΓΕΛ Γαζίου στα αγόρια και του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου στα κορίτσια.

Μετά τις νίκες τους στους τελικούς σε επίπεδο Ηρακλείου, σήμερα αγωνίστηκαν στους δύο ημιτελικούς Κρήτης και πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες απέναντι στο Ρέθυμνο, που εκπροσωπήθηκε τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια, από το 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου.

Χρονικά πρώτο έγινε ο ημιτελικός των κοριτσιών, με το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου να επικρατεί με 4-0 και τις Μελίνα Λάρου και Ρενάτα Μανουσάκη να σημειώνουν από δύο γκολ.

Ακολούθησε ο ημιτελικός των αγοριών, με το ΓΕΛ Γαζίου να κυριαρχεί σε ακόμα ένα φετινό του παιχνίδι και να κατακτά την νίκη με σκορ 6-2. Για το Γάζι χατ-τρικ σημείωσε ο Γανόπουλος και από ένα γκολ οι Φαϊτάκης, Γανόπουλος και Βιδιαδάκης με πέναλτι. Για το Λύκειο του Ρεθύμνου σκόραραν οι Ασπρομάτης με πέναλτι και Γιαννακόπουλος.

Όσον αφορά τους τελικούς Κρήτης, στα αγόρια το ΓΕΛ Γαζίου θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, που νίκησε στα πέναλτι τα Χανιά στον δεύτερο ημιτελικό Κρήτης. Στα κορίτσια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο αντίπαλος του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News